Hoogwaardige maatwerk-interieurs

Kun je na lang zoeken nog steeds niet de camper vinden die aan al jouw wensen voldoet? Wij kunnen jouw droomcamper (in)bouwen. Bij Buscampers Haarlem zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je persoonlijk maatwerk levert.  

Voordeliger

Met camperinbouw ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. Die kost ongeveer € 75.000. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij Buscampers Haarlem voor een volledig inbouwproject, inclusief de aanschaf van een bus, tussen de € 40.000 en € 45.000 kwijt bent. Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben. Je hebt dan een redelijk jong tweedehands bus met een gloednieuw inbouw-interieur, van een hoogwaardige kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt. Een aantrekkelijke investering!

Persoonlijk maatwerk-interieurs

Bij Buscampers Haarlem heb je een keus uit meerdere modellen voor persoonlijk maatwerk-interieurs. Elk met een eigen karakter en uitstraling, zoals model Sunflower met een retro-vibe. Of ons meest verkochte model Adventure, waarin slaapcomfort is verzekerd met een extra breed bed, en er door een uitgekiende indeling van de ruimte verrassend veel kastruimte is. Maar welk model je ook kiest, in overleg kunnen we deze aanpassen om specifieke wensen te realiseren. Een wc, douche of wastafel. Airconditioning, een standkachel of vloerverwarming. Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen. Een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. Voor elke wens bedenken we de beste oplossing. En als iets écht niet kan? Dan zeggen we dat gewoon.

Easyfit slaaphefdaken

Je kunt rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van alle onderdelen. Alles wordt door camperbouwer Robert Bosma met precisie en oog voor detail, smaakvol en sfeervol ingebouwd en afgewerkt. Wij bevelen EasyFit-slaapdaken en slaapdakbedden van Reimo aan. Deze zijn kwalitatief zeer goed en makkelijk uit en in te klappen. Ze zijn relatief eenvoudig in te bouwen, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.

Reimo inbouwpartner

Buscampers Haarlem is officiële inbouwpartner en erkend leverancier van het Duitse kwaliteitsmerk Reimo. Wij werken graag met hun hoogwaardige materialen, accessoires en apparatuur. Bij de start van jouw inbouwproject krijg je van ons Reimo-gidsen mee naar huis zodat je je een goed beeld kunt vormen van alle mogelijkheden. Je houdt het niet voor mogelijk wat er allemaal kan!

Wrapping specialist

We bieden een ruime keus aan materiaalsoorten in tal van verschillende kleuren, waardoor het interieur van jouw buscamper volledig jouw persoonlijke smaak weerspiegelt. Ook aan de buitenkant, als specialist in carwrapping kan Buscampers Haarlem het lakwerk verfraaien én beschermen met hoogwaardige vinylfolie. Een strook of een two-tone uiterlijk dor de hele onderkant te wrappen, wij adviseren graag over de mogelijkheden.

De beste occasions

Bijna elk inbouwproject start met de zoektocht naar het juiste busje. Dat kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt ons daar ook voor inschakelen. Buscampers Haarlem heeft een goed professioneel netwerk waardoor we je de beste occasions kunnen aanbieden.

Oog voor detail

Alles aan je camper wordt door ons perfect afgewerkt, onder meer:

  • Nergens last van scherpe randen of hoeken.
  • Het plaatmateriaal is afgewerkt met kunststof lijsten.
  • Alle schroeven zijn weggewerkt.
  • De raamkozijnen en wanden worden met kunstleer bekleed.
  • De gordijnen zijn handgemaakt en als ze niet gesloten zijn verzonken achter de kozijnen, zodat je er geen last van hebt.
  • We gebruiken ledverlichting, die deels dimbaar is en deels omschakelbaar naar blauwe nachtverlichting.

In 7 stappen een eigen buscamper

Een inbouwproject neemt tussen de 6 en 8 weken in beslag, exclusief levertijden. Kies je voor ons, dan ziet jouw inbouwproject er ongeveer zo uit!