Ongelooflijk, wat er allemaal mogelijk is!

Buscampers Haarlem is inbouwpartner van Reimo. Voor wie dit Duitse bedrijf (nog) niet kent: Reimo is producent van bijna alles op het gebied van camperinbouw en camper-accessoires. De kwaliteit is wat je van Duitsers gewend bent: oerdegelijk met een mooie afwerking en moderne uitstraling. En in het geval van Reimo (en ons) geldt ook: de keuze is reuze. Ons partnerschap stelt ons in staat om aan nagenoeg elke wens voor inbouw te kunnen voldoen. 

Camper accessoires van Reimo

Vaak zijn dat trouwens wensen waar veel mensen pas achterkomen dat ze die hebben, nadát ze bij ons in de werkplaats op bezoek zijn geweest. We geven altijd een Reimo-gids mee en zeggen erbij: ‘Neem de tijd’. Want je bent niet zomaar door zo’n gids heen. Iedere jaareditie is enkele vingersdik en bomvol inbouwmaterialen, grote en kleine accessoires en slimme gadgets om van elke camper of camperbus een persoonlijk vakantiepaleis te maken.

Webshop camperinbouw en accessoires

Het stemt altijd weer blij om de verbazing op iemands gezicht te zien als we na het horen van hun verhaal de gids er al vast bijpakken en een paar mogelijke oplossingen laten zien waarvan wij denken dat die passen bij de behoefte die zij zojuist hebben geschetst. En in de regel is dat ook zo.

Op dit moment hebben wij nog geen webshop waarmee we ons Reimo-aanbod online doorzoekbaar kunnen maken. Dat is mogelijk een volgende stap voor onze onderneming. Met de nadruk op mogelijk, omdat het persoonlijk contact dat we nu met onze klanten onderhouden, ons in staat stelt om vanaf het prilste begin van iemands camperplannen professioneel mee te denken en de beste oplossingen in te bouwen en/of mee te geven.

Voor particulieren is het niet mogelijk om rechtstreeks bij Reimo te bestellen. Dit kan uitsluitend via het netwerk van inbouwpartners.

Jouw vaste leverancier van Reimo-producten

Ken je dat gevoel dat je vroeger als kind had als rond Sinterklaastijd de speelgoedgidsen op de deurmat ploften! Zo voelen de Reimo-gidsen voor camperaars. Neem contact op als je een eigen buscamper-inbouw wilt of jouw bestaande voertuig wilt verbeteren en je wilt weten wat voor jou mogelijk is.