Heb je nog geen eigen buscamper en kun je na lang zoeken nog steeds niet de juiste vinden die aan al jouw wensen voldoet? Laat dan Buscampers Haarlem jouw droomcamper bouwen. Wij bouwen alleen busjes om die minimaal 131 pk vermogen hebben, zodat je ook met passagiers en bagage nog comfortabel door de bergen kunt rijden.

Buscamper inbouw
Voorbereidingen voor slaaphefdak

Zoeken naar de beste bus

Bij Buscampers Haarlem zijn we behoorlijk flexibel. Dat kan ook niet anders als je maatwerk levert en dat doen wij in elk inbouwtraject al direct vanaf stap één: de keus voor het juiste busje.

Via ons partner-netwerk kunnen wij dat snel,  goed en tegen een aantrekkelijke prijs regelen. Dat doen we dus ook vaak, maar wanneer iemand zelf graag op zoek wil naar een geschikt busje om door ons te laten inbouwen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Wij kunnen dan adviseren.

De meeste mensen vragen Buscampers Haarlem om voor hen een bus te zoeken die aan alle wensen voldoet. Hier zitten meerdere voordelen aan, onder andere het soepel regelen van alle noodzakelijke en verplichte keuringen.

Legio mogelijkheden

Het ontwerpen van het interieur van jouw ideale buscamper gebeurt in nauw overleg. Een wc, douche of wastafel? Airconditioning, of een standkachel of allebei?. Eigen stroomvoorziening via zonnepanelen, een ingebouwde tv of geluidsinstallatie. Ook hoe je je bedbank wilt, kun je helemaal zelf kiezen. We maken alles op maat.

Na een eerste kennismaking krijg je van ons Reimo-gidsen mee naar huis zodat je je een goed beeld kunt vormen van alle mogelijkheden. En dat zijn er heel veel, je houdt het niet voor mogelijk wat er allemaal kan! Op basis van jouw wensen maken we een eerste ontwerp voor het interieur. Dat bespreken we samen. Daarna worden eventuele aanpassingen gedaan en is het ontwerp definitief.

We kunnen voor jou gaan bouwen!

Een zeer aantrekkelijke investering

Als je je Volkswagen Transporter of een ander merk busje door ons tot een camper laat ombouwen, ben je veel voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe buscamper koopt. Die kost ongeveer € 75.000. Terwijl het comfort vergelijkbaar is en je bij Buscampers Haarlem naar schatting in totaal ongeveer tussen de € 27.000 en € 34.000 kwijt bent voor een volledig inbouwproject.  Afhankelijk van hoe luxe je het wilt hebben. Een aantrekkelijke investering! Je hebt dan een redelijk jong tweedehands busje met relatief weinig kilometers op de teller, dat nog jarenlang meegaat en dus een lage afschrijving heeft. Bovendien: het busje is dan wel tweedehands, maar het interieur is gloednieuw, van een uitstekende kwaliteit en volledig volgens jouw wensen op maat gemaakt.  Maar het leukst is natuurlijk dat als je zin hebt om er lekker even tussenuit te gaan, je gewoon wat kampeerspullen in je camper legt en meteen weg kunt, waarheen je maar wilt. Die vrijheid heb je.

Start hier jouw inbouwproject!

Een inbouwproject neemt van start tot oplevering tussen de 6 en 8 weken in beslag. Wil je graag dat wij voor jou aan het werk gaan? Neem dan tijdig contact met ons op!