Van het vernieuwen van de elektriciteitsvoorziening, het inbouwen van een beter bedbank tot het ontwerpen en inbouwen van een compleet nieuw interieur. Buscamper Haarlem maakt al jouw onderhoudswensen werkelijkheid. Snel, goed en betaalbaar. 

Omnistor luifel plaatsen
Maatwerk keuken VW T5

Van klein tot groot onderhoud

Wil je het interieur van je huidige (bus)camper aanpassen of compleet renoveren? Zeg maar wat je wilt veranderen of wat je er allemaal in wilt hebben. Een wc, douche of spoelbak. Airconditioning, of een standkachel. Je eigen stroomvoorziening via een zonnepaneel op het dak. Verduisterende gordijnen of een comfortabel bedbank?Buscampers Haarlem maakt alles op maat met de beste materialen en met oog voor elk detail.

Onze afwerkingskwaliteit is hoog en daar zijn we behoorlijk trots op.

Degelijke kwaliteit

Bij ons kun je rekenen op een degelijke kwaliteit van alle onderdelen. Zo zijn wij officiële camperinbouwpartner en erkend leverancier van het Duitse topmerk Reimo.

Wij werken graag met hun hoogwaardige materialen, accessoires en apparatuur. Alles wordt door ons met liefde en oog voor detail smaakvol en sfeervol ingebouwd en afgewerkt.

Wil je je camper of auto helemaal uniek maken? Laat die dan door ons van jouw kleur wrapping voorzien.

Zo pakken wij de zaken aan

Alles aan je camper wordt door ons perfect afgewerkt. Enkele voorbeelden: Je hebt nergens last van scherpe randen of hoeken. Het plaatmateriaal is afgewerkt met kunststof lijsten. Alle schroeven zijn weggewerkt. De deurklinken zijn verzonken en steken dus niet uit. De raamkozijnen en wanden worden met kunstleer bekleed. De gordijnen zijn handgemaakt en als ze niet gesloten zijn verzonken achter de kozijnen, zodat je er geen last van hebt.

Een deel van de verlichting bestaat uit onzichtbaar weggewerkte ledstrips, die indirect en dimbaar sfeerlicht bieden. In de opstap onder de drempel is een blauw instaplicht verwerkt. Alle mogelijke bergruimte wordt door ons benut en je kunt overal makkelijk bij.

Wij monteren bij voorkeur een boiler en een mengkraan. De wanden en vloer en het plafond zijn geïsoleerd. Alles wordt zeer stevig gemonteerd en getest op gekraak tijdens het rijden.

We vinden het fijn als buscampers lang meegaan!

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is? Bekijk de foto’s van enkele onze buscamperprojecten.