Voor elk merk bus een maatwerk-interieur

Mijn naam is Robert Bosma en Buscampers Haarlem is mijn bedrijf en mijn trots. Nadat ik jarenlang in vaste loondienst heb gewerkt als projectleider ICT, heb ik in 2016 de stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Met Buscampers Haarlem werk ik met mijn hoofd, handen én hart en bouw op bestelling tweedehands bussen om tot buscampers met interieurs op maat. Inmiddels heb ik al een groot aantal buscampers volledig ingebouwd en van een flink aantal heb ik de interieurs gerenoveerd. Ik kan voor elk merk bus een interieur ontwerpen naar wens van de eigenaar.

Slimme interieur-oplossingen voor jouw camper

Ik heb mij gespecialiseerd in camper-interieurs die een uitgekiende balans bieden van leef-/beweeg- en opbergruimte. Ik houd van het gepuzzel om in een beperkte ruimte slimme oplossingen te bedenken en tot in de puntjes uit te voeren. Dat is ook de uitdaging die mijn werk elke dag weer zo leuk maakt!

Netwerk van vaste leveranciers

Buscampers Haarlem is een eenmanszaak.  Ik werk voornamelijk alleen, met ondersteuning van mijn broer Harmen Bosma. Verder beschik ik over een goed en betrouwbaar netwerk van leveranciers, waarvan Reimo de belangrijkste is. Ik werk nauw samen met o.a. garagebedrijf De Rek uit Haarlem en garage Roeleveld uit Nieuw-Vennep.

Winst voor de klant

Ik kies ervoor klein te blijven, ook qua vierkante meters werkplaats. Hierdoor blijft mijn overhead laag en dat is winst voor de klant! De prijs van een goed onderhouden tweedehands buscamper met een spiksplinternieuw vakwerk-interieur, is daarmee ten opzichte van andere aanbieders zeer concurrerend. Terwijl ik met overtuiging durf te stellen dat mijn buscampers in kwaliteit tot het topsegment in de markt behoren. Maar ik zou zeggen: luister niet naar mij, maar lees wat mijn klanten van Buscampers Haarlem vinden!

Een inbouwproject neemt van start tot oplevering tussen de 6 en 8 weken in beslag. Wil je graag dat wij voor jou aan het werk gaan? Neem dan tijdig contact met ons op!