De allermooiste buscampers

Onze passie is om met ouderwets handwerk en grote liefde voor het vak de allermooiste en comfortabelste buscampers te bouwen!

Zie je je ideale camper al voor je? Wij helpen je graag bij het realiseren van je dromen: een volledig volgens jouw wensen ingerichte buscamper. Buscampers Haarlem is opgericht door Robert Bosma. Een doener én een dromer die na een loopbaan in diverse kantoorgebouwen besloot dat ’t tijd was voor verandering. Voor ‘Vrijheid, Vrolijkheid en Vakantie’ ofwel: handen uit de mouwen en buscampers bouwen! Samen met zijn broer Harmen en geholpen door een trouw netwerk van vakmensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zo helpen we bij Buscampers Haarlem een groeiende lijst tevreden klanten bij het verwezenlijken van hun camperinterieur-wensen.

Duurzame investering

Al onze campers worden met grote toewijding en veel oog voor detail gemaakt. Ons vakwerk biedt een sfeer en comfort waar je direct al een vakantiegevoel van krijgt. Van een camper van Buscampers Haarlem kun je jarenlang zorgeloos genieten, op korte en lange reizen. Het is een duurzame investering, die je eventueel ook weer makkelijk kunt doorverkopen. Als je er tenminste afstand van kunt doen …

Brede expertise

Buscampers Haarlem is ook een vertrouwd en vakkundig adres voor onderhoud en modernisering van camper-interieurs. Ook de buitenkant van jouw camper kunnen we er weer als nieuw doen uitzien met hoogwaardige wrap-folie. Die beschermt de laklaag en laat een camper er weer als nieuw uitzien.  Ook op andere plekken waar de beperkte ruimte een uitdaging vormt, kunnen onze interieur-oplossingen voor (bus)campers uitkomst bieden.

De mensen achter Buscampers Haarlem

Robert Bosma

Robert Bosma

Eigenaar
Erik en Fred de Rek

Erik en Fred de Rek

Automobielbedrijf A. de Rek, Haarlem
Harmen Bosma

Harmen Bosma

Medewerker en Poets-Meister
De stoffeerkunstenaar

De stoffeerkunstenaar

Lazy Lady, Haarlem