Vrijheid, vrolijkheid, vakantie

Over ons

Robert Bosma Buscampers Haarlem

Maak kennis met de vakman

Robert Bosma

Mijn naam is Robert Bosma en Buscampers Haarlem is mijn bedrijf en mijn trots. Nadat ik jarenlang in loondienst heb gewerkt, heb ik eind 2015 de stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Met Buscampers Haarlem werk ik met mijn hoofd, handen én hart en bouw op bestelling tweedehands bussen om tot buscampers met interieurs op maat. Volgens mijn eigen ontwerp, een ontwerp van de klant of een combinatie daarvan.

Inmiddels heb ik al een groot aantal buscampers volledig ingebouwd en van een flink aantal heb ik de interieurs gerenoveerd. De laatste paar jaar bouw ik voornamelijk VW Transporters om tot buscampers model ‘Adventure’. Dit model met een extra breed bed, optimale leef- en beweegruimte en veel opbergmogelijkheid, is volledig door mijzelf (door)ontwikkeld. Met dank aan de bijdrage en inbreng van diverse klanten en hun verschillende wensen.

Mijn netwerk

Reimo dealer

Buscampers Haarlem is mijn eenmanszaak.  Ik werk voornamelijk alleen, waar nodig met vaste ondersteuning. Verder beschik ik over een goed en betrouwbaar netwerk van leveranciers en partnerbedrijven. Buscampers Haarlem is een erkend Reimo-dealer. Ik werk nauw samen met onder andere Garagebedrijf De Rek uit Haarlem en Garage Roeleveld uit Nieuw-Vennep.

buscamper haarlem

Concurrerende prijzen

Winst voor de klant

Ik kies ervoor klein te blijven. Hierdoor blijft mijn overhead laag en dat is winst voor de klant. De prijs van een goed onderhouden tweedehands buscamper met een spiksplinternieuw vakwerk-interieur, is daarmee ten opzichte van andere aanbieders beslist concurrerend.

Op zoek naar een buscamper in je eigen stijl? Ontdek de mogelijkheden!