Carwrapping services

Carwrapping: je auto of camper weer als nieuw, in joúw kleur(en).

Wat is carwrapping?

Bij carwrapping wordt een auto geheel of gedeeltelijk ‘ingepakt’ in een speciale wrapfolie. Deze vinylfolie is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Carwrapping is een betaalbaar alternatief voor overspuiten. Het geeft je auto of camper een totaal nieuw uiterlijk.

Voordelig en duurzaam

Carwrapping kost tot de helft van de prijs van overspuiten. De folie biedt de originele laklaag van je auto extra bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag en verkleuring door weersinvloeden. De wrapfolie is makkelijk weer te verwijderen. De originele lak ziet er dan nog net zo uit als toen de wrapfolie werd aangebracht.

Kwaliteit en veel mogelijkheden

Bij Buscampers Haarlem kun je je auto in jouw kleur laten wrappen, helemaal of gedeeltelijk. Niet alleen je camper, maar ook je gewone auto. Om hem een uniek karakter te geven, of omdat je hem er weer als nieuw wilt laten uitzien. Wij werken met hoogwaardige 3M-wrapfolie. Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan kleuren en effecten, zoals mat, metallic en glanzend. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden op de website van onze leverancier Druma.

Prijsindicatie

Carwrapping is natuurlijk altijd maatwerk. Om je toch een idee te geven: voor het geheel laten wrappen van je auto kun je uitgaan van de volgende indicaties. De genoemde prijzen zijn inclusief materiaalkosten en btw.

Vehicle Inspection
$300
Services include
--
Air Filters
Fuel Filters
Alignment Check
Front End Alignment
Air Conditioning Service
Diagnostic Services
$500
Services include
--
Air Filters
Fuel Filters
Alignment Check
Front End Alignment
Air Conditioning Service
Performance Upgrades
$800
Services include
--
Air Filters
Fuel Filters
Alignment Check
Front End Alignment
Air Conditioning Service
Kleine auto: vanaf € 1.400.
Middelgrote auto: vanaf € 1.600
Grote auto: vanaf € 1.800
Busje of buscamper: vanaf € 1.800
Wil je slechts een deel van je auto laten wrappen, dan vallen de kosten natuurlijk lager uit.