Renovatie van uw buscamper

Heb je al een buscamper? Wij kunnen je professioneel helpen bij het aanpassen, updaten of het onderhoud van het interieur.

Aanpassingen

Een wc, douche of spoelbak? Airconditioning, of een standkachel. Je eigen stroomvoorziening? Wil je het interieur van je huidige camper aanpassen: bij Buscampers Haarlem kijken we samen en in overleg met jou wat de mogelijkheden zijn. We maken alles op maat. Ook voor een complete make-over ben je bij Buscampers Haarlem aan het goede adres.

Onderhoud

Maak gebruik van de expertise van Buscampers Haarlem als bepaalde onderdelen van het interieur van je camper onderhoud nodig hebben of gemoderniseerd moeten worden. Een nieuwe bekleding of een modernere spoelbak. Ook het lakwerk kunnen we een opknapbeurt geven met carwrapping. We vinden het altijd fijn als buscampers lang meegaan!

Degelijke kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op een degelijke kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Wij werken graag met de hoogwaardige materialen, accessoires en apparatuur van het Duitse topmerk Reimo, waarvan we officiële camperinbouwpartner en erkend leverancier zijn. Alles wordt door ons smaakvol en sfeervol ingebouwd en afgewerkt, met liefde en oog voor detail. Kijk voor meer informatie op de pagina Inbouw. Uiteraard voldoen al onze aanpassingen aan de RDW-keuringseisen voor kampeerwagens.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je huidige camper door ons te laten aanpassen of onderhouden? Neem dan snel contact met ons op om je wensen te bespreken.