Occasion Sunflower: bijzondere buitenkans!

Ben jij op zoek naar een duurzame buscamper maar dan niet eentje met een standaard inrichting? Maak dan een afspraak om te komen kijken en proefrijden in Sunflower. Een rondje Texel wellicht, want daar woont de huidige eigenaar van deze prachtcamper die een paar jaar geleden door ons op maat is ingebouwd!

‘Rijdt als een zonnetje’

Aaaah…. Sunflower! De ombouw en inbouw van deze VW T5 tot buscamper met 3 gordelplaatsen en 2 ruime slaapplaatsen betekende 3 jaar geleden de officiële start van Buscampers Haarlem. In voorjaar 2017 is Sunflower verkocht aan Harry Gerritsma. Met “pijn in het hart” zet de Texelaar de unieke camper nu te koop. “Sunflower rijdt, zit, koelt, kookt en slaapt als een zonnetje.”

‘Sunflower is een super camperbus’

Mooi om te horen, maar waarom zet Harry Sunflower dan te koop? “Deze super camperbus is mijn allereerste camper ooit. Toen ik m kocht had ik nog geen idee of het camperleven mij zou bevallen. Na 2 jaar ben ik  zó verslingerd geraakt aan het camperen dat ik nu een ruimer model wil waarmee ik ook langere tijd met meer bagage en meer mensen weg kan. Met veel pijn in het hart neem ik daarom afscheid van Sunflower. Robert Bosma van Buscampers Haarlem is zo vriendelijk om zijn site beschikbaar te stellen voor de verkoop. Zijn service strekt, als altijd, ver.”

A camper made for two… Maar er kunnen 3 mensen meerijden in Sunflower! Met Reimo-accessoires is Sunflower uit te rusten met meer opberg- en slaapruimte. Bijvoorbeeld een voortent met ruim slaapcompartiment en een dakkoffer. Buscampers Haarlem is Reimo-leverancier.

Ingenieus ingebouwde camper

Het afscheid van Sunflower zal Harry niet licht vallen, qua sfeer en afwerking valt er moeilijk aan te tippen. De Texelaar noemt de appelgroene T5 “een prachtige bus die van alle gemakken is voorzien. Ingenieus ingebouwd door Robert Bosma, met veel oog voor detail én heel romantisch. Wij zijn er een keer of tien mee weggeweest. Altijd veel bekijks onderweg! En wat belangrijker is: Sunflower rijdt, zit, koelt, kookt en slaapt als een zonnetje.”

Lees over alle technische specificaties van Sunflower.

Aantrekkelijke investering, 100 % winst

Bij Buscampers Haarlem garanderen we hoge kwaliteit maatwerk-inbouw in tweedehands bussen met een zeer goede staat van onderhoud. Als inbouw-partner van het Duitse Reimo werken we met de beste producten, productonderdelen en accessoires. Het resultaat is een buscamper zoals Sunflower die zorgeloos rij- en vakantieplezier garandeert.

Altijd goed onderhoud

Alleen de beste bussen met de krachtigste motoren worden door Buscampers Haarlem geselecteerd voor inbouw. Een Volkswagen Transporter is zo degelijk dat die met normaal onderhoud gemiddeld tot wel 600.000 kilometer meegaat. Nederlanders rijden gemiddeld 13.200 kilometers per jaar (bron: CBS).

Verdien aan je investering

Met Sunflower heb je de mogelijkheid om zo veel en zo vaak als je wilt vakantie te vieren. Luxe bed, alle denkbare comfort. Reken zelf maar uit: voortaan vier je voor een prikkie vakantie. En wil je niet voortdurend zelf met de buscamper op pad: dan verhuur je ‘m gewoon eenvoudig via een camperverhuursite. Dat levert je nog een leuk bedrag op!

Vraagprijs € 26,500

De vraagprijs van Sunflower is € 26.500. Verkoop via de eigenaar, Harry Gerritsma. Bezichtigen en een proefrit maken kan op Texel of bij serieuze interesse op afspraak elders in Nederland. Laat via het contactformulier jouw gegevens achter, deze sturen wij door naar Harry. Hij neemt dan snel contact met je op.