Vrijheid, vrolijkheid, vakantie

Tevreden klanten

Petra & Diek 

Wij zijn met Robert in zee gegaan omdat hij onze specifieke wensen voor de inbouw kon waarmaken. Wij kwamen bij hem pas nadat wij in het hele land camper (in)bouwers hadden bezocht. Hij dacht met ons mee en zat niet vast in een standaardconcept. Het concept van de VW California is zeker goed doordacht, maar op bepaalde belangrijke details toch niet voor ons. Zoals: wij willen geen topper meeslepen, de flexibele tafel van Robert is veel praktischer. Geen gasfles levert ruimte op en wij willen geen app om bij onze bus allerlei dingen te kunnen inzien, maar wel zonnecellen.

De toelevering vanuit Reimo was door corona helaas vertraagd, maar toch hebben wij het fijne Reimo-hefdak van onze keuze en de slaapbank uiteindelijk goed ingebouwd gekregen. Ook onze specifieke wensen voor een droogtoilet en het installeren van een dieselkoker annex verwarming heeft Robert mooi gerealiseerd.

Bij Buscampers Haarlem heb je direct contact met de inbouwer; eventuele latere problemen zijn dan ook snel op te lossen. Bij elke camper is er later altijd wat te doen of aan te passen. Bij een fabrieksdealer weet je nooit welke (leerling-)monteur in de fabriek aan je bus heeft lopen sleutelen.

Den Helder

Hans Groot & Anneke Blanken

Na vele jaren kamperen met de tent werd ons verlangen naar meer comfort steeds sterker. Toen we vorig jaar een oud-collega spraken die met passie vertelde over zijn tot camper omgebouwde VW Transporter, besloten we zijn voorbeeld te volgen en zo kwamen we in contact met Buscampers Haarlem. We spraken af dat Robert voor ons op zoek zou gaan naar een geschikte tweedehands Volkswagen-bus. Dat lukte prima en wat volgde was een metamorfose naar buscamper. Voorwaar een hele klus! We hadden op gezette tijden contact om onze persoonlijke wensen af te stemmen.

We zijn zeer tevreden over het resultaat en zijn dik tevreden met onze buscamper!

Haarlem

Annelies Mencke & Chris Elzinga

Zoeken naar een kampeerbus is lastig als je nog niet precies weet wat je wil. Wat we zochten moest klein, compact en vooral praktisch zijn. Als Haarlemmers kwamen we snel bij Buscampers Haarlem terecht en raakten met Robert Bosma in gesprek. De adviezen van Robert waren heel behulpzaam. Heel fijn was dat hij de aankoop van een goede tweedehands Volkswagen T6 faciliteerde en ook nauw samenwerkt met een betrouwbare garage. Niet alles bleek even snel leverbaar, maar Robert is
transparant en flexibel. Het contact was altijd prettig.

Een mooie compacte bus op maat, zonder veel toetsers of bellen. Wendbaar en snel op de weg en tegelijk een multifunctioneel huiskamertje. En met het zonnepaneel op het dak zijn we in de zomer nauwelijks afhankelijk van stroom. Dat voelt vrij. Te midden van ‘de grote jongens’ voelt onze bus ‘lean’: klein en praktisch. De bus is ons maatje voor grotere en kleine uitstapjes. Hup wat spullen er in, fietsen achterop en rijden maar! Wij voelen ons vooral heel tevreden.

Dordrecht

Daud & Renny Palit

Sinds augustus 2018 zijn wij de trotse eigenaar van Liberty. Een VW T5 uit 2009 met een vernuftig en doordacht nieuw interieur. Deze mooie buscamper is met heel veel passie gemaakt door Robert Bosma van Buscampers Haarlem. Geweldig! Een kleine ruimte met grote mogelijkheden en een mooi, puur en eerlijk bedrijf met een mooi systeem.

Wij zullen met heel veel plezier hiervan genieten!

Bloemendaal

Chase Spaans

After 2 years into a full restoration project of my 1985 VW Westfalia Joker full-camper, the only remaining work was to install the original interior. Easier said than done! All of the original parts such as the electrical transformer, waterpump, lighting etc were completely outdated. I couldn’t figure out how to achieve a needed upgrade of all those parts.

Original Westfalia furniture
Luckily I saw Buscampers Haarlem ‘liked’ by a friend on Facebook. Not knowing what to expect, I made an appointment for Robert Bosma to see my VW. What a blessing this was. Immediately I was presented with all of the possibilities which could be built into my camper, using the original cabinets and furniture. Robert made an estimate and list of work which could be done. He knew exactly what was needed to bring my VW up to date with all of the new parts: a Propex hot air heater, modern LPG tank replacement with new gas-lines, Dimmable LED Lighting, watertank hoses and pump with new faucet, 100 watt Flexible Solar Panel connected to a completely new Electrical Power Station. All of the work was meticulously planned and finished much sooner than I could have imagined. I highly recommend Buscampers Haarlem for their honest and quality work.

Haarlem

Tineke & Bert Niemeijer

Robert Bosma is een plezierige en betrouwbare vakman. Met ons is hij begonnen met nuttige tips voor de aankoop van een T5. Vervolgens heeft hij heel goed geluisterd naar onze wensen en in samenspraak met ons het interieur ontworpen. In de uitvoering maakt hij waar wat hij belooft. Het is prachtig geworden! Wij kunnen iedereen Buscampers Haarlem van harte aanbevelen!

Deventer

Pauline & Alex van den Berg

In 2019 hebben wij een Volkswagenbus T5 door Buscampers Haarlem om laten bouwen tot camperbus. Het prettige was dat (…) er echt maatwerk mogelijk was. Robert denkt mee en doet goede suggesties. Het uiteindelijk resultaat stemde ons zeker tevreden, We zijn nu in het bezit van een buscamper met een eigen karakter! Hebben net een mooie reis naar Denemarken en Zweden achter de rug en zijn heel blij met onze bus model Adventure. We zullen Buscampers Haarlem zeker aanraden bij mensen die ook overwegen om een Volkswagenbus om te laten bouwen tot camper!

Den Haag

Kees Overmeer

Ik heb voor Buscampers Haarlem gekozen op aanraden van de garage waar ik mijn Volkswagenbus heb gekocht. Ik had specifieke wensen en wilde geen algehele ombouw tot camper. Buscampers Haarlem stond open voor mijn wensen, betrok mij en gaf mij het gevoel dat we samen de ideale oplossing hebben bedacht. En het is is allemaal prima uitgevoerd. Open communicatie, zeer interessant als je zoals ik van ambachtelijkheid houdt. En: de koffie was ook goed!

Haarlem

Jan de Ridder & Annette Aukema

Robert Bosma heeft voor ons een Volkswagenbus op de kop getikt en tot kampeerbus omgebouwd. We zijn daar dik tevreden over!Robert is een vriendelijke, doortastende man. Hij heeft ons eerst vrijblijvend en uitermate geduldig uitgelegd wat de mogelijkheden van de diverse typen bussen en inbouwapparatuur zijn. Vervolgens kregen we veel tijd om te bedenken wat we wel en niet wilden.

Robert is een perfectionist en heeft alles precies gemaakt zoals ons voor ogen stond. Hij komt afspraken na en levert de bus binnen de tijdstermijn die is afgesproken. We hebben veel plezier van de kampeerbus.

Den Hoorn

Harry Gerritsma

Ik kocht mijn camper in de zomer van 2017 bij Buscampershaarlem.nl en ben er bijzonder tevreden mee. De bus is uit 2009, de fraaie inbouw kersvers gebouwd door Robert Bosma, de eigenaar van het bedrijf én een enorme perfectionist. De inrichting is tot in de details mooi uitgewerkt, heel stijlvol ook, geïnspireerd op de retro-VW-camperbusjes uit de jaren 60 en 70. De bus rijdt als een zonnetje, de camper is heel praktisch en functioneel. En mooi! Kortom: gewoon een perfecte bus!

Egmond aan Zee

Frans Brouwer

Via Facebook terechtgekomen bij Buscampers Haarlem om in onze camper en L-zit te plaatsen die om te bouwen is tot slaapbank. Mooi werk geleverd voor een goede prijs. En een leuk bedrijf dat met je meedenkt, je ideeën uitvoert en ook nog de juiste service verleent.

Haarlem

Frederique en Bas

Een betaalbare bus met een nieuwe, frisse binnenkant volledig naar wens in te richten: dat was wat we zochten. Hier kon Robert van Buscampers Haarlem voor zorgen. Hij heeft ons geholpen met de aanschaf van een busje en na het kiezen en afstemmen van het ontwerp is hij aan de slag gegaan. Robert kon ons goed adviseren, het was fijn om met hem te overleggen en we hebben veel contact gehouden. We zijn blij verrast met het resultaat en blij om voor Buscampers Haarlem te hebben gekozen!

Amsterdam

Annet & Pieter Bas

Wij hebben specifieke wensen ten aanzien van de inbouw van onze camper. In onze zoektocht naar een geschikt bedrijf hiervoor kwamen wij terecht bij Buscampers van Robert Bosma.

Uiterst vriendelijk, flexibel, meedenkend, zeer goede service. Wilt u uw camper laten bouwen of verbouwen of een andere (kleine) aanpassing laten verrichten dan kunnen wij Buscampers zeer aanbevelen.

Amsterdam

Otto

Ik wilde van mijn Caddy Maxi een ‘werkplek’ maken. Bij Buscampers Haarlem was ik aan het goede adres om een Reimo-hefdak te laten plaatsen. Robert Bosma deed mij een hele mooie aanbieding en uiteindelijk werd het een soort mini-camper, met slaaphefdak, verlichting, stroomvoorziening, verwarming, koelkastje, tafel, opbergruimte en zitbankje. Door de extra hoogte van het hefdak kon het verplichte tussenschot ook worden verwijderd. Dit maakt het interieur een stuk ruimtelijker: compact maar functioneel.

Voorburg

Annet Kater

Ik kocht een eenvoudig ingerichte camper, waar ik wel wat veranderingen in wenste. Op Facebook zag ik een heel originele bus, die ingericht was door Buscampers Haarlem. Mijn plan (bank overdwars) bleek wettelijk niet toegestaan, maar Robert had goede alternatieven. Zo kwam er een goed plan. Met een nieuw keukentje heb ik toch 5 zitplaatsen en een wc-tje. Het is handig ingericht, maar ook heel mooi en netjes geworden. Ik ben zeer tevreden.

Op zoek naar een buscamper in je eigen stijl? Ontdek de mogelijkheden!