Vrijheid, vrolijkheid, vakantie

Traject & werkwijze

traject werkwijze buscampers haarlem

Zo gaan we te werk

Een transparant en duidelijk traject

Ben je op zoek naar een eigen buscamper? En wil je niet de hoofdprijs betalen voor een nieuw model met standaard-interieur? Of wil je juist liever níet zo’n saai standaard-interieur maar een slimmere en comfortabeler indeling, meer naar eigen smaak en voorkeuren?

Dan is het zeker een goed idee om eens kennis te maken en het gesprek te voeren over wat Buscampers Haarlem jou kan bieden. Om hier alvast te beginnen: een transparant en duidelijk traject. Wat je kunt verwachten, zet ik hieronder in 9 stappen uiteen:

1

Stap 1

Eerste (ontwerp)gesprek

De beginfase. Aan de hand van de beschikbare interieur-modellen, zoals die voor buscamper Adventure, breng ik samen met jou alle wensen en behoeften in kaart. Aan de hand van jouw richtbudget, worden de verschillende mogelijkheden doorgenomen. Ik vind het belangrijk daar ruim de tijd voor te nemen: gewoon zoveel tijd als nodig is.

2

Stap 2

Personaliseren van jouw interieur

Na het eerste ontwerpgesprek hebben we samen verschillende opties voor een persoonlijk maatwerk-interieur in kaart gebracht. Er is hiermee het nodige om over na te denken én te kiezen: je kunt als je dat wilt catalogussen van Reimo meenemen en zo voldoende tijd nemen om alle mogelijkheden te overdenken en keuzes te maken uit het zeer uitgebreide productassortiment. Per mail en telefoon beantwoord ik al jouw voorkomende vragen in deze fase.

3

Stap 3

Ontwerpfase 1

Alle wensen worden nogmaals doorgesproken. Jouw buscamper moet voelen als een tweede thuis. Dit betekent dat het interieur moet passen bij wie jij bent. Ik neem opnieuw graag de tijd om alles goed te bespreken. In deze fase lever ik de voorlopige offerte op.

4

Stap 4

Ontwerpfase 2

Samen voeren we de laatste aanpassingen door in het ontwerp. Het ontwerp is hiermee definitief. In deze fase wordt ook de offerte definitief en geef je je akkoord voor de inbouw.

5

Stap 5

Het zoeken van een bus (optioneel)

Als er nog geen (tweedehands) bus is, kan ik deze via mijn netwerk van partnerbedrijven voor jou zoeken, deze (helpen) aanschaffen en ook laten keuren.

6

Stap 6

Start buscamper-inbouw

Ik start met de inbouw van jouw persoonlijke maatwerk-interieur. Exclusief levertijden en ontwerpfase, beschik je binnen 2 à 3 maanden over jouw eigen buscamper met persoonlijk maatwerk-interieur.

7

Stap 7

RDW-keuring

De Divisie Voertuig Regelgeving en Toelating, een speciale afdeling van de RDW, komt bij Buscampers Haarlem langs om jouw camper te keuren voor het camper-kentekenbewijs. De aanvraag voor het kwart tarief voor een camper voor de wegenbelasting wordt door Buscampers Haarlem voorbereid.

8

Stap 8

Wrapping (optioneel)

Wil je behalve een nieuw interieur, ook de buitenkant van je camperbus een eigen uitstraling geven? Dan is wrapping een aantrekkelijke en bovendien betaalbare oplossing. Er is een ruime kleurkeuze aan hoogwaardige 3M-wrapfolie. Denk rustig na over de keuze voor bijvoorbeeld één band rondom of een wat opvallender two-tone uiterlijk. Het wrappen is de laatste fase en afronding van jouw inbouwproject.

9

Stap 9

De sleuteloverdracht (feest!)

Gedurende de inbouwperiode houd ik je geregeld op de hoogte van de voortgang. En natuurlijk ben je (op afspraak) altijd welkom in mijn werkplaats om de vorderingen met eigen ogen te aanschouwen. Is je buscamper na ongeveer 3 maanden klaar, dan is het feest! Het moment van de sleuteloverdracht is een bijzonder moment met een feesttintje: niet alleen voor jou, maar ook voor mij, maakt echt niet uit hoeveel buscampers ik al heb afgeleverd!

Op zoek naar een buscamper in je eigen stijl? Ontdek de mogelijkheden!