Bij Buscampers Haarlem is wrapping de ‘finishing touch’ van elk inbouwproject. Wrapping is een betaalbaar alternatief voor overspuiten, waarbij we de buitenkant van de buscamper gedeeltelijk in een speciale wrapfolie ‘inpakken’. Deze vinylfolie is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Bij Buscampers Haarlem geven we jouw buscamper met carwrapping een totaal nieuw en eigentijds uiterlijk. 

Buscamper Liberté, VW T5 2014

Voordeliger dan overspuiten

Wrapping kost tot de helft van de prijs van overspuiten. De folie biedt de originele laklaag van je auto extra bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag en verkleuring door weersinvloeden. De wrapfolie is makkelijk weer te verwijderen. De originele lak ziet er dan nog net zo uit als toen de wrapfolie werd aangebracht.

Duurzame kwaliteit, ruime keus

Wij werken met hoogwaardige 3M-wrapfolie. Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan kleuren en effecten, zoals mat, metallic en glanzend. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden op de website van onze leverancier Druma.

Onderscheidend mooi

Een doorsnee buscamper wordt met wrapping een bezienswaardigheid. Zo makkelijk kan het zijn. Buscampers Haarlem is specialist in wrapping. Neem contact met ons op.